تاریخ انتشار : سه شنبه 7 اسفند 1397 - 9:49
کد خبر : 13069
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای کشف تخلفات جدید در واگذاری آلومینیوم المهدی بسته هستند

کشف تخلفات جدید در واگذاری آلومینیوم المهدی

کشف تخلفات جدید در واگذاری آلومینیوم المهدی

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: در پی ورود کمیسیون اصل ۹۰ مجلس و بازدید میدانی از آلومینیوم المهدی به تخلفات جدیدی دست یافتیم که در پرونده وجود نداشت. به گزارش تسنیم، بهرام پارسایی گفت: در پی ورود کمیسیون اصل ۹۰ مجلس و بازدید میدانی از آلومینیوم المهدی به تخلفات جدید دست یافتیم؛ یعنی تخلفاتی

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: در پی ورود کمیسیون اصل ۹۰ مجلس و بازدید میدانی از آلومینیوم المهدی به تخلفات جدیدی دست یافتیم که در پرونده وجود نداشت.

به گزارش تسنیم، بهرام پارسایی گفت: در پی ورود کمیسیون اصل ۹۰ مجلس و بازدید میدانی از آلومینیوم المهدی به تخلفات جدید دست یافتیم؛ یعنی تخلفاتی که در پرونده وجود نداشت ولی به‌صورت میدانی به آنها دست پیدا کردیم.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس افزود: با فشارهایی که این کمیسیون و سازمان‌های نظارتی آورند خوشبختانه قرارداد واگذاری آلومینیوم المهدی فسخ شد.

وی در خصوص تخلفات صورت گرفته در این شرکت اظهار داشت: ۳۵ هزار تن شمش آلومینیوم در این شرکت به عنوان امانی بوده است که در بازدید میدانی مشاهده شد این شمش‌ها وجود ندارند و به بهانه تهاتر با اداره برق از شرکت خارج شده‌اند.

پارسایی اضافه کرد: همچنین حدود ۱۰۰ هزار تن آند سوخته در شرکت آلومینیوم المهدی بود که مشخص نیست پس از واگذاری چه به سر آنها آمده است. ضمن این که تعهداتی که خریدار آلومینیوم المهدی در قابل ایمیدرو داشتند، این تعهدات انجام نشده و تعهداتی هم که در مقابل بانک‌ها داشتند نیز انجام نشده است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: از سوی دیگر تعطیلی حدود ۲۰۰ کوره ذوب در شرکت آلومینیوم المهدی یکی دیگر از این موارد است که رخ داده و راه‌اندازی مجدد آنها هزینه بسیار سنگینی به این شرکت وارد می‌کند.

وی با تاکید بر این که سازمان خصوصی‌سازی را در چند مورد مقصر می‌دانم، تصریح کرد: نخست این که این سازمان بیشتر به سمت واگذاری واحدهای موفق رفته است. دوم این که از لحاظ ارزشگذاری و قیمت‌گذاری کارشناسان ایراداتی وارد است و سوم، نحوه برگزای مزایده است که به عنوان مثال شرکت آلومینیوم المهدی با مشارکت تنها یک نفر واگذار شده که این موضوع می‌تواند ایجاد شائبه کند.

پارسایی افزود: احساس می‌کنم نهادهای نظارتی باید نظارت خود را خیلی جدی‌تر کنند و مجلس هم باید ورود جدی‌تر به این مباحث کند.

وی گفت: به این نتیجه رسیده‌ایم که باید پروژه‌های دیگری را که احتمالا دارای چنین مشکلی هستند، کمیسیون اصل نود مجلس به‌صورت میدانی به آنها ورود کند. بر این اساس از سازمان بازرسی کل کشور استعلامی انجام داده‌ایم تا پروژه‌های مشکل‌دار در خصوص واگذاری‌ها را با پرونده به ما معرفی کنند.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس تاکید کرد: این کمیسیون مصصم بر حفظ بیت‌المال بعد از فسخ قرارداد واگذاری‌ها و بازدید میدانی از دیگر واگذاری‌ها و تخلفاتی است که سازمان خصوصی‌سازی انجام داده و عمده آنها رها کردن واحدهای مختلف پس از واگذاری می‌باشد که به آنها اشاره نشده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.